Over mij

Even voorstellen…  Ik ben Veronique Deckers, geboren en getogen in Haler. Getrouwd met John en samen hebben we een mooie dochter Jody.  In het dagelijks leven met heel veel passie werkzaam in mijn Praktijk Panta Rhei te Haler. 

Vanaf 2010 ben ik mij, door middel van verschillende opleidingen en trainingen, gaan bekwamen in o.a. coaching en counseling, rationeel emotieve therapie en coaching bij burnout. Vanaf september 2014 volgde ik de driejarige opleiding Psycho-energetisch therapeut waar ik 31 mei 2017 mijn diploma van heb behaald. Tevens ben ik gediplomeerd kindercoach, RET-therapeut en Stress & Burnout coach. 

Ook help ik mensen dmv een massage of healing om te ontspannen en/of om fysieke of mentale klachten te verhelpen. Ik vind het een prachtige uitdaging  om mensen te begeleiden en te coachen in hun weg van ontwikkeling en persoonlijke groei. Dit doe ik door mijn behandeling helemaal op maat op mijn cliënten af te stemmen.

Ook kun je diverse work-shops volgen over verschillende onderwerpen onder andere: hooggevoeligheid, leren mediteren, energetische bescherming etc.  

Vanaf september 2019 kun je terecht voor ondersteuning bij gewichtsproblematiek, hulp bij afvallen/aankomen. 

Verder organiseer ik maandelijks Volle Maan meditaties en Chakra Healings vanuit een knusse verwarmde tipi. En twee maal per jaar ben je hier welkom voor een Ontspan & Ont-moet dag met elke keer een ander thema.

Met ingang van 1 januari 2017 is Praktijk Panta Rhei en ik, als zijnde de eigenaar, aangesloten bij CAT: Collectief Alternatief Therapeuten. Voor jou/u als klant wil dat zeggen dat de behandelingen die ik geef, gescreent gecertificeert en de kwaliteit gegarandeerd wordt door deze beroepsorganisatie. Ook betekend dit dat indien jij een klacht hebt over mij of over mijn behandeling, jij je kunt wenden tot een onafhankelijke klachten en geschillencommisie. 

 

Liefs Veronique