Persoonlijk coachingtraject

Persoonlijk Coachingtraject

Wat houdt het persoonlijk coachingtraject in: na een gratis intake gesprek waarin word gekeken wat jouw doelen zijn, op welke aspecten in je leven je vastloopt, welke patronen je wilt doorbreken, hoe je op een andere manier met dingen kunt omgaan zodat je er niet meer op stukloopt etc. word er door mij een op maat gemaakt plan van aanpak geschreven. Helemaal afgestemd op jouw wensen, capaciteiten en doelen.

Hierna worden gedurende een tijdsperiode van 20 weken, 10 sessies van anderhalf uur ingepland (dus 1 keer per twee weken) waarin jij met begeleiding en ondersteuning van mij aan de slag gaat om je doelen te bereiken. Aan de slag gaan betekend hard werken, objectief naar jezelf leren kijken, positieve feedback leren aanvaarden, “huiswerk”maken, het vraagt een volledige inzet en motivatie van jouw kant.

Het betekend ook dat je er niet alleen voor staat. Gedurende deze 20 weken kun je op volledige ondersteuning van mij rekenen, ook buiten de afspraken om via mail of app. Ik werk altijd vanuit een positieve basis. Dus niet iemand helemaal afbreken en dan opnieuw opbouwen. Je bent goed zoals je bent, je zoekt alleen naar effectievere manieren om met de dingen waar je tegen aanloopt om te kunnen gaan.

Deze manier van coachen is voor iedereen geschikt (vanaf 18 jaar) die bereidt is om daadwerkelijk dingen aan te pakken. Vooral ook geschikt voor mensen met bijvoorbeeld burnoutklachten/burnout/ overspannen zijn, in een rouwproces zitten, constant tegen dezelfde dingen blijven aanlopen, een effectievere manier van communiceren willen leren etc. De aanpak is breed maar helemaal afgestemd op jou als persoon. Een cadeau voor jezelf waar je de rest van je leven profijt van zult hebben.

Je investering bedraagt voor het hele traject, inclusief ondersteuning buiten de afspraken om,  €450,- inclusief btw. Betaling in termijnen is mogelijk. Het bedrag is (gedeeltelijk) aftrekbaar van de belasting.

Wil je vrijblijvend meer informatie, over de inhoud van het traject, de behandelvormen, de coachingtechnieken etc. stuur dan een mail via de website http://pantarheipraktijk.nl of stuur een app naar 06-27220325.